“Voor jouw optimale huidconditie”

Refresh skin care richt zich naast persoonlijke huidverzorging vooral op het verbeteren van de huidconditie. Een gezonde, mooie huid beschermt niet alleen, het geeft je zelfvertrouwen en laat je stralen, zowel van binnen als van buiten. Omdat iedere huid uniek is, en de behoefte van ieder persoon verschilt werken wij met de merken Dermalogica en Oolaboo. Onze expertise en de unieke kwaliteiten van onze merken stellen ons in staat om jou op elk moment en geheel afgestemd op jouw behoefte, de juiste combinatie van product en behandeling aan te bieden.


 

Huidverbetering zonder weerga

Eerder dan u lief is ziet u de eerste tekenen van huidveroudering: de huid verliest aan elasticiteit en de eerste fijne lijntjes ontstaan. Refresh biedt totaaloplossingen om de jeugdige uitstraling van uw huid terug te halen en te bewaren.

Wij maken tijdens de behandelingen gebruik van diverse apparatuur en behandeltechnieken, zoals:
• Microdermabrasie; Een intensieve behandeling met behulp van micro kristallen die de huid gladder maakt en celdeling stimuleert.
• Ultrageluid golven; De cellen worden als het ware los getrild en daardoor verbeterd de opname van werkstoffen.
• Fruitzuur peelingen; Een unieke peeling, bestaande uit een complex van fruitzuren die de huid hydrateren en pigmentvlekken verminderen.
• Bindweefselmassage; Een intensieve massage voor de huid, waar gewerkt wordt op verbetering van de algehele conditie van de huid.

Na een uitgebreide intake en facemapping zullen we samen in overleg voor u het beste behandelplan maken, aangepast aan uw wensen. In combinatie met een consequente thuisverzorging verlengt en vergroot u het zichtbare effect van de huidverbeterende behandeling in onze salon.


 

Maak hieronder uw keuze uit onze skin care treatments

Microdermabrasie

Microdermabrasie

Microdermabrasie met Reviderm Skin Peeler, i.c.m. ultrasound, is perfect in te zetten om de huid te egaliseren en het huidverouderingsproces tegen te gaan.


 

Fruitzuur Peeling

Fruitzuur Peelings

Tijdens behandelingen met een PCA peeling wordt gebruik gemaakt van fruitzuren.

Het is de manier om uw huid weer te laten stralen en op te frissen.

 

Schoonheidsbehandeling

Schoonheidsbehandeling

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.