Laser Ontharen

Ongewenste haargroei laserbehandeling

Veel mensen hebben last van haargroei op plekken waar hij of zij dat liever niet hebben. Ongewenste haargroei is goed te behandelen door middel van lasertherapie. Wij laseren met de Diode Lightsheer, deze lasermethode wordt beschouwd als de meest definitieve manier van ontharen.

Waarom laser ontharen bij ongewenste haargroei?

Ceyda Beauty Salon maakt gebruik van de Lightsheer Et Diode laser. Laserontharing is het meest effectief met Lightsheer Et Diode.

Laser ontharen is de meest definitieve manier van ontharen. Anders dan bij harsen, scheren of epileren wordt bij het laser ontharen het haarzakje beschadigd. Hierdoor gaan de haren uitvallen en groeit er uiteindelijk niet of nauwelijks haar meer.

Omdat bij laser ontharen het haarzakje specifiek gelaserd wordt, is het belangrijk dat u de haarzakjes niet epileert of harst. Scheren is wel toegestaan. Als u voor grote gebieden gelaserd wordt, willen wij u verzoeken om de gebieden die behandeld gaan worden alvast zelf te scheren. Het is belangrijk om voorafgaand aan de laserbehahandeling van 4 weken niet bloot te zijn gesteld aan de zon. Dat betekent geen zonnebank of uitgebreid zonnebaden tijdens een zonvakantie. Als de zon fel schijnt, is het belangrijk dat u zich insmeert met een goede zonbescherming.
Definitieve laserontharing is de oplossing voor uw ongewenste haargroei. Het werkt snel, maar ook vooral effectief. Met slechts een paar behandelingen bent u haarvrij op een verantwoorde en pijnloze manier.

Door definitief laserontharen:
• Voor altijd van uw ongewenste haargroei af
• Nooit meer last van stoppeltjes
• Geen scheerirritaties
• Geen ingegroeide haartjes
• Geen ontstekingen aan de haarwortels (folliculitis)
• Gladde en egalere huid