MESOTHERAPIE

Mesotherapie is de behandeling voor ieder die zich jong voelt en dat ook in de spiegel terug wil zien

Beginnen je wangen aan volume te verliezen? Last van droogterimpeltjes? Oogt je huid dof? Kortom: ben je toe aan een boost van de huid? Kies voor mesotherapie en wij zorgen voor die oppepper van je gezicht, hals en decolleté. En dat op natuurlijke en veilige wijze!

Natuurlijke behandeling

Deze natuurlijke behandeling zorgt voor een goede dieptevoeding. Zo zijn er minder droge lijntjes zichtbaar en is de huidstructuur zichtbaar verfijnd. Maximale voeding wordt toegediend. De tekorten worden aangevuld met vitaminen, mineralen en hylaronzuur.

Resultaat

Al na een behandeling is het resultaat van de Mesotherapie zichtbaar. Zo is de huid beter gehydrateerd. Fijne rimpels zijn minder zichtbaar. De huidstructuur is verfijnder. Betere spankracht van de huid, meer volume op de wangen. Kortom: een verbetering van de totale huidstructuur.

Wil je optimaal resultaat behouden, dan zijn meerdere Mesotherapie behandelingen raadzaam. Na iedere keer oogt de huid beter. In kuurverband vindt de behandeling om de twee weken plaats. Het aantal keer is afhankelijk van de huidconditie en zal gemiddeld vier tot zes keer zijn. Na de Mesotheropie behandeling ziet de huid er wat licht rood uit en voelt strak aan. Dit verdwijnt in de loop van de dag.

Behandeling

Mesotherapie werkt met micro injecties. Hiermee brengen we een verjongende combinatie van vitaminen, mineralen en hylaronzuur in. Dankzij de kracht waarmee dit wordt gedaan, is dit vrijwel geheel pijnlijs. Deze injectie stimuleert de fibroblasten. Zij zijn belangrijk voor de aanmaak van collageen en voor de verbetering van de elasticiteit van de huid. Het hyalaronzuur zorgt ervoor dat de vochtarme huid hersteld wordt.

Deze behandeling is volledig veilig. Hij wordt namelijk al sinds 1952 toegepast in de medische wereld. In ziekenhuizen wordt Mesotherapie nog steeds gebruikt om pijnmedicatie precies op de plek te injecteren waar de pijn zit.